Klachtenregeling

Kin & Kaakcentrum Nederland doet zijn best om u naar tevredenheid te behandelen. Vindt u dat wij hierin tekort zijn geschoten? Vertel het ons. Een goed gesprek neemt vaak al veel onvrede weg. Komen we er samen niet uit? Dan schakelen wij een onafhankelijke tusssenpersoon in die kan bemiddelen. Hierbij zijn wij in beginsel verplicht tot geheimhouding; uw gegevens stellen wij pas aan derden ter beschikking als u daar toestemming voor heeft gegeven.

Over de inhoud van deze website

De informatie op deze website is met zorg samengesteld en wordt regelmatig geactualiseerd. Toch kan een enkele onjuistheid of onvolkomenheid niet worden uitgesloten. Kin & Kaakcentrum Nederland kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele nadelige gevolgen daarvan en wijst elke aansprakelijkheid in deze van de hand. Komt u iets tegen wat volgens u niet klopt? Laat het weten. Zonodig passen wij de informatie aan.

Verwijzingen en hyperlinks naar andere websites dienen slechts ter informatie van de gebruiker. Kin & Kaakcentrum Nederland aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de inhoud van websites waarnaar wordt verwezen. Het opnemen en verwijderen van verwijzingen en hyperlinks is voorbehouden aan Kin & Kaakcentrum Nederland.

Copyright

Op de content en vormgeving van deze website, alsmede aangeboden voorzieningen, berust copyright. Overname in gedrukte of digitale vorm is niet toegestaan. Onder voorwaarden kan toestemming worden verleend voor gebruik van materiaal waarvan de rechten berusten bij Kin & Kaakcentrum Nederland. Neem hiervoor contact op met onze persvoorlichter Petra van der Kwartel: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..