'Iedereen die ontevreden is over zijn kin kan ik deze behandeling aanbevelen. Ga niet rommelen met een kinimplantaat of fillers. Dit is zóveel veiliger en beter! Het resultaat is blijvend. En je ziet er na de operatie nog mooier uit dan je op basis van je predictiefoto verwacht.'

 

Melanie (24) werkt zelf in de mondzorg. Zo kwam ze erachter dat ze een terugliggende kin had. "Ik was me er eigenlijk niet bewust van. Totdat tijdens een stage iemand me erop wees dat mijn kaaklijn anders was dan bij haar. Dat kwam door mijn naar achter liggende kin. Vanaf dat moment ging ik erop letten en liet het me niet meer los. Ik ging me eraan storen. Toen werd het tijd om er iets aan te doen."

Langer kijken

Meneer Mulié liet op de computer het effect zien als mijn kin naar voren zou staan. Ik schrok eerst van het verschil. Daarom is die predictiefoto zo fijn. Die geeft je de tijd om langer te kijken en na te gaan wat je er écht van vindt. Voor mij was het snel duidelijk: ik wilde de ingreep heel graag.

Wat ook hielp waren foto's van anderen. Ik zag dat de predictiefoto en het echte resultaat heel erg overeenkomen. Dat gaf ook veel vertrouwen. Ik vind het bij mij zelfs nog mooier dan op mijn predictiefoto. Die foto was van mijn bestaande profiel met alleen een gephotoshopte kin. Na de operatie is het een natuurlijk geheel. Dat ziet er gewoon nog beter uit.

'Ga niet rommelen met een kinimplantaat of fillers. Deze methode is zóveel veiliger en beter!'
Subtiel verschil

De reacties uit mijn omgeving zijn heel positief. Al zag lang niet iedereen wat er nu anders aan me is. Enkele vriendinnen vonden het verschil heel groot, anderen zagen het niet eens. Als ik dan vertelde wat er was gebeurd, moesten ze nog eens goed kijken. Dat vond ik fijn, want het betekent dat ik er niet opeens heel anders uit zie. Dat is ook zo knap aan deze methode. De verandering is subtiel en ziet er heel natuurlijk uit. Ik voel me er veel zekerder door. Iets waar ik in de spiegel elke dag negatief aan herinnerd werd, is weg!"

Bekijk de case van Melanie.