Kincorrectie volgens de Brons-Mulié Methode

Brons Mulie Methode

Een afwijkende kin kan een sterke negatieve blikvanger zijn en de oogopslag van het hele gezicht nadelig beïnvloeden. Zo lijken bij een terugliggende kin de neus langer en de wangen boller dan ze feitelijk zijn. Dit optische bedrog ontstaat doordat de kin voor onbalans zorgt in de gezichtsverhoudingen. Enkele millimeters méér (bij een úitstekende kin: minder) en de balans is hersteld.

Het Kin & Kaakcentrum Nederland heeft een unieke behandeling om de verhoudingen in het gezicht te herstellen: de Brons-Mulié Methode. “Ons computerprogramma analyseert uw profiel, berekent tot waar uw kin moet worden gecorrigeerd en maakt daar een predictiefoto van: een bewerking van uw profielfoto die laat zien hoe uw profiel er ná de operatie uitziet, vertelt Rob Mulié.

De voordelen!

Voordelen van een kincorrectie volgens de Brons-Mulié Methode:

 • predictiefoto: computer laat vóór de operatie zien wat het resultaat wordt
 • blijvende herkenning: eigen gezichtskarakteristiek blijft behouden
 • relatief eenvoudige ingreep zonder zichtbaar litteken
 • grote variatiemogelijkheden, zowel horizontaal als verticaal
 • betere lipsluiting
 • stabiel resultaat, ook op de (zeer) lange termijn (in tegenstelling tot een implantaat!)

Wat zijn de kosten?

De behandeling is mogelijk bij kinnen die te ver naar voren of achteren liggen en/of te lang zijn. Wel moeten de tanden voldoende op elkaar passen en de lippen (redelijk) soepel kunnen sluiten. De kosten (die niet worden vergoed door de zorgverzekeraar) bedragen 4.250 euro* (incl. btw). Hierin begrepen zijn:

 • eerste consult
 • uitgebreide documentatie
 • computeranalyse en predictiefoto
 • opstellen en bespreken van het behandelplan
 • de operatie
 • nabehandeling: documentatie en nacontroles

Ziet u van de ingreep af, dan worden de kosten van het consult en de profielanalyse in rekening gebracht. Deze bedragen 149,50 euro* (incl. btw).

*Prijswijzigingen voorbehouden.

 

Voorbeelden

Ontdek hier de magische millimeters van de Brons-Mulié Methode. Bij een kin die ver terugligt of juist uitsteekt kan enkele millimeters méér of minder het verschil maken. En de balans van een gezicht herstellen. De Brons-Mulié Methode toont feilloos aan waar die 'magische millimeters' zitten.

Ga naar alle voorbeelden

Kin & Kaakcentrum Nederland

In de jaren ‘90 ontwikkelden kaakchirurg Rijnko Brons en orthodontist Rob Mulié nieuwe richtlijnen om een afwijkende kaak of kin te corrigeren: de Brons-Mulié Methode. Met hun rekenkundige modellen hebben ze meer dan 1.000 patiënten geholpen. Toen met meetlint en liniaal, nu met de computer.

Al enige jaren werd de Brons-Mulié Methode uitgevoerd onder het dak van de Orfeokliniek in Zoetermeer. Het succes leidde tot de oprichting het Kin & Kaakcentrum Nederland. Een gespecialiseerd centrum voor kin- en kaakcorrecties die veilig, stabiel en duurzaam zijn.

Kin & Kaakcentrum Nederland
Orfeoschouw 38
2726 JG Zoetermeer
079 303 17 65
E: info@kinenkaakcentrum.nl
www.kinenkaakcentrum.nl

Wij zijn gevestigd op de locatie van de Zoetermeerse Orfeokliniek. Onze chirurgische ingrepen vinden binnen de veilige omgeving van dit ZKN-gecertificeerde mondzorgcentrum plaats.

google maps icon Met Google Maps naar Orfeokliniek

klik voor de kaart